Berlusconi platio Ruby 13 puta za seks

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Talijanski premijer Silvio Berlusconi navodno je u razdoblju od 14. veljace do 2. svibnja 2010. tada još maloljetnoj Marokanki Ruby 13 puta platio za seks, proizlazi iz materijala Državnog odvjetništva u Milanu. Odvjetništvo je provelo istragu protiv regionalnog zastupnika Nicole Minettija, agenta televizijskih zvijezda Lelea More i direktora informativne emisije TG 4 Emilia Fedea zbog poticanja maloljetnica na prostituciju.



Optužena trojka navodno je poticala tada 16-godišnju Marokanku na raskalašne zabave u Berlusconijevoj rezidenciji. Odvjetništvo tvrdi da su u zabavama u vili talijanskog premijera sudjelovale 33 mlade žene koje su za to dobivale novac. Djevojke je angažirao optuženi trojac, kojem, ako ih su proglasi krivim, prijeti kazna zatvora od 18 godina zbog poticanja prostitucije i aktivnog podvodenja.

Berlusconijevi odvjetnici, a i sam premijer, odbijaju sve optužbe da je placao za seks. Po navodima odvjetnika, Berlusconi ce u ponedjeljak izaci pred sud da bi iznio svoju obranu. Postupak se vodi zbog optužbi za utaju poreza, korupciju, zlouporabu dužnosti i seks s maloljetnicom. Vrhunac postupka ocekuje se 6. travnja, kad je zakazano rocište posveceno iskljucivo seks-aferi "Ruby".


Podijeli: Facebook Twiter