Berlusconi placao maloljetnu Marokanku?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Talijanski premijer Silvio Berlusconi ponovo se našao usred skandala s prostitutkama koje su navodno dovodili u njegovu vilu. Prema pisanju lista Corriere della Sera, tužiteljstvo je otvorilo istragu protiv Emilija Fedea, televizijskog urednika na TG4 i televizijskog menadžera Lelea Morija, pod sumnjom da su na partyje u Berlusconijevu vilu dovodili mlade djevojke, za novac, a medu njima i maloljetnice.

Maloljetna je bila i izvjesna Ruby, 17-godišnji model iz Maroka, koja tvrdi da je prošle godine nekoliko puta posjetila Berlusconijevu vilu u Arcoreu kod Milana. Kako prenose talijanski mediji, Berlusconi je Ruby bogato nagradio za njezine usluge. Prema listu Il Fatto Quotidiano, Ruby je od Berlusconija otišla bogatija za cak 30 tisuca eura.

Marokanka je postala predmet policijskog interesa jer je zatecena na ulici bez dokumenata, nakon cega je policajcima ispricala da poznaje i premijera Berlusconija, ponudivši da ce otkriti i kako ga je upoznala.



Time ce se nastaviti nikad zatvorena prica otkrivena prošle godine, kada je 18-godišnja Berlusconijeva ljubimica od njega za rodendan dobila na dar dijamantnu ogrlicu vrijednu šest tisuca eura. Zbog toga je Berlusconija napustila njegova supruga Veronica Lario.

Javno proglasivši Berlusconija "bolesnikom», Lario je tužila bivšeg supruga, želeci ga proglasiti odgovornim za prekid braka i isposlovati odštetu od cak 43 milijuna eura na godinu.

Nakon 18-godišnje Talijanke, Berlusconi se našao i u skandalu s prostitutkom Patrizijom D'Addario, koja je dvaput bila na zabavama u Berlusconijevoj vili, za što je primila po tisucu eura.

Zgodne žene uvijek su u Berlusconijevoj blizini, a mnoge od njih 74-godišnji premijer postavlja na visoke dužnosti. Iako tvrdi da nije svetac, Berlusconi porice da je ikada placao za seks. Tako je preko svog odvjetnika porucio i ovoga puta, uvjeravajuci da su tvrdnje mlade Marokanke potpuno neutemeljene.


Podijeli: Facebook Twiter