Beyoncé oduševila Beograd, veceras nastupa u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna od najvecih glazbenih zvijezda današnjice, pop diva Beyoncé u ponedjeljak je krenula na svoju do sada najambiciozniju turneju nazvanu "The Mrs. Carter World Tour". Prva je postaja bila beogradska Kombak arena, gdje je nastupila pred 18 tisuca obožavatelja iz Srbije i drugih zemalja regije.

U Hrvatskoj, u zagrebackoj Areni, nastupit ce veceras, pred odavno rasprodanim gledalištem. Srpski, ali i svjetski mediji raspisali su se o beogradskom nastupu opisujuci ga kao dvosatni vrlo dinamican i do potankosti isplaniran show.

Beyoncé je kasnila sat vremena, no gledatelji su ju strpljivo cekali, neki gledajuci reklamni spot za kampanju za borbu za prava žena, ciji je promotor i slavna pjevacica. Beyoncé je na pozornicu beogradske arene izišla tocno u 21 sat.

Najprije se na sceni pojavilo osam plesacica u bijelom, kada se zavjesa digla, otkrila je bend koji cine iskljucivo žene i tri prateca vokala, a posljednja se pojavila dobitnica 16 Grammyja. Odjevena u izazovnu bijelu haljinu, pracena vatrometom, zapjevala je "Run the World".

"Say You’ll Never Let Me Go", "Flaws and All", "If I Were a Boy", "Naughty Girl", "Irrepleaseable", "Crazy in Love", "Single Ladies", "I Care", "Why Don’t You Love Me"... nizala je uspješnice pop diva, uz atraktivnu plesnu koreografiju, svjetlosne efekte i scenografiju.

- Ne bih bila ovdje da nisam otpjevala ovu pjesmu u pravom trenutku. Puno hvala! Volim vas. Sljedecu pjesmu posvecujem vama, jer bez obzira na to koliko griješim, vi me bezuvjetno volite, prenose srpski mediji rijeci tridesetogodišnje zvijezde najavljujuci pjesmu "Flaws and All".

Zajedno s osam plesacica i dva plesaca Beyoncé je, opisuju srpski mediji, izvodila atraktivne koreografije, prilazila publici, klecala, ležala na glasoviru i više se puta preodijevala. U stankama su posjetitelji mogli pogledati kratke filmove s Beyoncé u glavnoj ulozi, medu njima i onaj u kojem se pojavljuje njezina obitelj, kojoj je na koncertu i posvetila pjesmu "I Will Always Love You".

Svoj je prvi koncert na svjetskoj turneji završila hitom "Halo" i nije izlazila na bis. Cuvala je, pretpostavljamo, snagu za vecerašnji zagrebacki koncert, gdje divu cekaju jednako euforicni poklonici.

Hrvatski koncert službeno je rasprodan vec nakon nekoliko dana prodaje ulaznica. Pripreme u Areni su pocele, vrata dvorane bit ce otvorena od 18 sati.

Atmosferu ce zagrijati mlada hrvatska pjevacica Franka Batelic iz Labina ciji nastup pocinje u 20 sati, dok ce Beyoncé na pozornicu izaci 21 sat.

Poseban pregled posjetitelja

Nakon što su je fotografi uhvatili u ne baš savršenim izdanjima, osjetljiva je Beyonce odlucila zabraniti fotografima da je snimaju za vrijeme nastupa pa tako ni na današnjem nastupu pop dive u Areni nece biti snimanja. Fotografije za objavu u medijima slat ce iskljucivo njezin menadžment. Nadalje, organizatori koncerta mole posjetitelje da ne donose fotoaparate i kamere. Preporuca se svim posjetiteljima da na koncert dodu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, zbog posebnog pregleda posjetitelja. (I. RAB GULJAŠ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter