Beograd: Uhićeni otmičari djevojčice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Djevojčica oteta u petak u Beogradu spašena je nakon dvosatne potjere, a otmičari su uhićeni, prenose srbijanski mediji policijsko priopćenje.

Dvogodišnju su djevojčicu napadači oko podneva otrgnuli majci iz naručja i pobjegli, a uhićeni su kad su pokušali projuriti kroz policijsku zapreku na naplatnoj postaji u Šimanovcima, na autocesti Beograd-Zagreb.

Nakon uhićenja otmičara policija je poslala fotografiju djevojčice ocu koji je potvrdio da je riječ o njegovoj dvogodišnjoj kćeri.

Napadači koji su navodno vozili rumunjski ili bugarski BMW oteli su dijete u beogradskoj općini Voždovcu, a po informacijama televizije N1, muškarac i žena pratili su majku koja se s djetetom vraćala iz trgovine: muškarac ju je odgurnuo s leđa i oteo joj djevojčicu te uskočio u automobil koji je vozila njegova suučesnica.

Policija je blokirala sve izlaze iz grada i počela intenzivnu potragu za plavokosom vozačicom i 45-godišnjim muškarcem, kako su ih opisali očevici, a nakon dvosatne potrage uhićeni su u Šimanovcima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter