Beograd: Opljačkana Jovanka Broz

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Udovica Josipa Broza Tita, Jovanka Broz, prijavila je da je u vilu na Dedinju, u kojoj živi, u nedjelju provalio lopov.

Jovanka Broz je pljačku prijavila jer je u kući čula sumnjve zvukove. Prema njenoj sumnji, lopov je u vilu provalio u razdoblju od 8.30 sati do 19.30 sati. Jovanka sumnja i da je lopov prvo provalio u podrum, a zatim se sporednim ulazom popeo u prizemlje, gde je silom razvalio vrata i pobjegao, prenosi “Blic”. 

Nakon policijskog očevida utvrđeno je da u vili ništa ne nedostaje. Zbog mogućnosti da je izvršen pokušaj pljačke, kažu u policiji, Jovanka Broz će, po dogovoru, naknadno prijaviti ukoliko primjeti da je u kući ukradeno nešto od vrijednosti.

Bojana Pavlović Sarić, odvjetnica Brozove potvrdila je danas da je nepoznati počinitelj provalio u vilu njene klijentice i da je istraga u tijeku. Prema saznanjima lista "Alo" nepoznati muškarac ušao je u vilu "Bor" sa zadnje strane i tako prošao neopaženo dok je Jovanka Broz bila u svom domu. Policija kuću u kojoj stanuje Jovanka osigurava samo noću, ali ne i preko dana i to u periodu od 19.30 sati do 8.30 ujutro sljedećeg dana. (B. OPRIJAN ILIĆ/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter