Benettonov izlog je najljepši ove jeseni

Benetton ima najljepši jesenski izlog (B. PETROVIĆ)
Benetton ima najljepši jesenski izlog (B. PETROVIĆ)

Izlog Benetton trgovine proglašen je najljepšim izlogom za jesen 2013. Usto, osvojio je tisuću kuna i prigodnu naljepnicu koja će biti zalijepljena na izlog, a koju je vlasniku uručila predsjednica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj. Drugo mjesto za najuređeniji jesenski izlog pripalo je trgovini Calzedonia, a treće Enoteci.

- Svaki dobar trgovac zna da uređeni izlog privlači kupce, a za uređenje nije uvijek presudan novac, već samo malo mašte. Nažalost, nakon sezone dosta trgovina je zatvorilo svoja vrata, a drugi se nisu potrudili oko uređenja, izjavila je Cinkopan Korotaj i dodala da je Benettonov izlog jednoglasno izabran.

Na dodjeli nagrade bili su Luciano Benčić, suvlasnik trgovine, Sven Bichler, predsjednik uprave Chem-Co iz Trsta koji je glavni distributer za grupaciju Benetton istočne Europe i Vera Ereiz, voditeljica trgovine.

- Stalno smo bili pri vrhu, a sada smo napokon uspjeli zasjesti na tron. Hvala ljudima koji ovdje rade, a hvala i grupaciji Benetton, rekao je Benčić. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter