Belma Džomba u modnoj priči Anje Stehlik

Belma Džomba novo je zaštitno lice kreatorice Anje Stehlik
Belma Džomba novo je zaštitno lice kreatorice Anje Stehlik

Nakon što je ljubitelje mode, i to one zahtjevnije, dakle muške, osvojila personaliziranim odijelima s oslikanim podstavama, poznatim kao Tsunami odijela, koja nose i 2Cellos, pulska dizajnerica Anja Stehlik, vratila se prvim modnim ljubavima, ženskim kolekcijama.

Nova kolekcija, nova modna priča i novo zaštitno lice. Tako je, uvijek u ozračju ženstvenosti, za novu proljetno-ljetno kolekciju pod nazivom Love kao zaštitno lice Anja odabrala karizmatičnu i atraktivnu voditeljicu RTL-a Belmu Džomba.

- Belma je vesela, karizmatična i opuštena, ona je idealna za moju ljetnu kolekciju. Nikada plavuša nije predstavljala moju kolekciju, stoga je Belma pravo osvježenje, baš kao i moja kolekcija, rekla je Anja Stehlik koja priželjkuje da svaka žena u njenim kreacijama prepozna koketiranje romantike, seksepila i ženskog prkosa. Ljetna modna priča ostvarena je na lokacijama Punta Verudele gdje je šarmantna Belma pozirala fotografkinji Marti Klarić.

Slojevitost kremastih boja materijala, virtuozna upotreba džerseja i svile, plisirani kaskadni krojevi, ono je što opisuje novu Stehlik kolekciju. Posebnu pažnju Anja je posvetila detaljima - remenima s metalnim kopčama, te su specijalno za ovu kolekciju izrađena metalna srca kao detalj na remenima.

Još jedna novost u radu ove pulske dizajnerice jest njezin salon koje je otvoren u centru grada na Danteovom trgu. (Lara BAGAR; foto Marta KLARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter