Belle stigao, Andelkovic i Prgomet ce kasniti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U petak u 18 sati utakmicom izmedu reprezentacija Poljske i Grcke zapocet ce EP u nogometu. Istovremeno ce na pulskom Gradskom stadionu "Aldo Drosina" s pripremama za predstojecu sezonu poceti nogometaši Istre 1961.

Kao i svaki pobornik "najvažnije sporedne stvari na svijetu", tako je i trener Igor Pamic razmišljao da prvi trening odradi u 16.30 sati i potom se skupa sa svojim pulenima u miru posveti majstorijama najboljih europskih nogometaša, ali od toga je odustao. Prioriteti se znaju i Paminjo je odlucio prvenstveno misliti na sebe i svoje igrace te je zakljucio da bi u 16.30 ipak bilo prevruce i stoga je pomaknuo pocetak treninga na 18 sati.

Treneru Igoru Pamicu na prvom treningu trebalo bi se javiti 25 igraca. To su: Andrej Prskalo, Božidar Radoševic, Vedran Beblek, Mateo Sušic, Ivan Zgrablic, Slobodan Stranatic, Vedran Jerkovic, Denis Ljubovic, Igor Cagalj, Fausto Budicin, Hrvoje Milic, Nenad Dedic, Alen Pamic, Stipe Bacelic Grgic, Slavko Blagojevic, Kristijan Batelic, Doni Tankovic, Paolo Grbac, Tomislav Havojic, Andrea Ottochian, Nikola Prelcec, Sandi Križman, Matej Jelic, Henri Belle i Goran Roce.

U nedjelju stižu Mislav Andelkovic i Krešimir Prgomet, a ovom društvu treba pridodati i nedavno operiranog Ivora Horvata, za kojeg se ocekuje da bi mogao biti na raspolaganju krajem prvog dijela sezone.

Zakazan je i dolazak i trojice perspektivnih juniora, koji ce u Istri 1961 provesti odredeno vrijeme na provjeri. Rijec je o Antunu Strjackom, napadacu zaprešickog Intera te dvojici Istrijana koji su u prošlosti bili clanovi mladih kategorija pulskog prvoligaša: Antoniju Nacinovicu iz Labina i Marinu Romicu iz Vrsara. (Ivica CEROVAC)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU OD PETKA

 

 


Podijeli: Facebook Twiter