Behara Jahovic najljepša distroficarka Hrvatske

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prostorijama Društva distroficara Istre u utorak se predstavila njihova clanica, 28-godišnja Puljanka Behara Jahovic, koja je na natjecanju za Miss Hrvatske žena s invaliditetom proglašena prvom pratiljom.

Na dvodnevnom izboru koji je u Vukovaru održan proteklog vikenda predstavilo se 16 žena s invaliditetom iz cijele države, a cast da predstavi Istru dobila je, osim Behare, i clanica društva Alisa Lovas iz Bala.

Mada je Behara, za razliku od ostalih natjecateljica koje su se tjedan dana pripremale u Dubrovniku, zbog nedostatka novca direktno stigla na samo natjecanje, kruna joj nije izmaknula.

Kako je naveo predsjednik društva Davor Komar, Behari je upravo nekoliko dana prije natjecanja stigla odbijenica za elektricna kolica, stoga su joj jedna odlucili sami pokloniti. Najljepšoj distroficarki u Istri poklonili su i racunalo buduci da se nedavno upustila u samostalan život.

Sretna Behara okupljenima je priznala da se nije nadala nagradi, no natjecanje joj je nešto najljepše što joj se u životu dogodilo. Uz rijeci kako sve u životu dode i prode, u novoj si je godini poželjela tek zdravlja i srece.


Podijeli: Facebook Twiter