Beckhamica ima ultimativnu it torbu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mulberry je prošle godine imao ultimativnu it torbu, ali ove godine istu stvar bi mogla ponoviti Victoria Beckham. Iako su je mnogi podcijenili kada se bacila u dizajnerske vode prije nekoliko sezona, dio njene kolekcije torbi cija cijena se krece oko 12 tisuca kuna na Net-a-porteru je razgrabljena za samo 60 minuta!

Ista stvar dogodila se s torbama od krokodilske kože koje koštaju preko sto tisuca kuna. Cijela kolekcija biti ce dostupna tek u veljaci, a vec sada predvidaju kako Beckhamica nece ostati kratkih rukava.

Victoria je dizajnirala i set prtljage koji ce biti dostupan u luksuznoj izvedbi nekoliko vrsta egzoticnih životinja. Set je unisex, a sama Victoria je priznala kako ga je dizajnirala imajuci na umu Davida: "Željela sam nešto što bi on mogao koristiti. Možete u nju nabacati štošta, a pristaje uz sve!"

S obzirom na visoke cijene pojedinacnih torbi koje variraju od 1.200 do 19.000 funti (od oko 10 tisuca do oko 161 tisucu kuna), možemo pretpostaviti kako ce prtljaga s njenim potpisom biti iskljucivo za one iznimno dubokog džepa.


Podijeli: Facebook Twiter