Beakovicu naslov i u preciznom izbijanju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Marko Beakovic, nadareni bocar Trio Buzeta, osvojio je naslov prvaka Hrvatske u preciznom izbijanju na prvenstvu održanom u zagrebackom bocarskom domu Zrinjevac.

Marku je to nakon naslova u disciplini pojedinacno klasicno, koju je osvojio prije tjedan dana na domacem terenu u bocarskoj dvorani u Kozarima, druga ovogodišnja titula prvaka Hrvatske, cime je postao najuspješniji pojedinac državnih prvenstava.

Beakovic je kao jedini predstavnik istarskih klubova na prvenstvu u izlucnoj seriji natjecanja ostvario 18 punata što je bio treci rezultat serije, u cetvrtfinalu je ostvario peti rezultat serije od 14 punata, no u polufinalu i finalu je s najboljim rezultatima serija od 24 odnosno 28 punata dokazao svoju kvalitetu.

Titula vicerpvaka pripala je iskusnom Sandru Gulji iz zagrebackog Zrinjevca, nekadašnjem svjetskom prvaku u ovoj disciplini koji je u finalu ostvario 17 punata, a za utjehu mu ostaje najbolji rezultat prvenstva od 30 punata koji je ostvario u izlucnoj seriji. Bronce su osvojili treceplasirani Bepi Basic iz Komiže sa 16 i cetvrtoplasirani Siniša Juretic iz Podhuma KVIG sa sedam punata u finalu.


Podijeli: Facebook Twiter