B.B. King ima teških zdravstvenih tegoba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

B.B. King, legendarni američki blues gitarist, 89-godišnjak, izjavio je u petak da prima medicinsku njegu kod kuće zbog novih zdravstvenih tegoba.

"Primam liječničku pomoć kod kuće u Las Vegasu. Hvala svima na željama za brzim ozdravljenjem i molitvama", kazao je on u poruci na internet stranici, nakon što je informativna stranica o slavnima TMZ objavila da je doživio srčani udar. TMZ, koji je objavio fotografiju glazbenika oslabjela i priključena na aparate, tvrdi da se Kingova kći i menedžerica spore oko načina na koji glazbenika treba liječiti. Po TMZ-u, Patty King smatra da je njezin otac žrtva lošeg liječenja te je pozvala policiju nakon što je Kingova menadžerica Laverne Toney odbila smjestiti ga u bolnicu. Policajci su pozvali hitnu službu koja je ocijenila da ga se mora podvrći pretragama.

Umjetnik je dijabetičar i već mu je pozlilo u listopadu na koncertu zbog iscrpljenosti i dehidracije zbog čega je ostatak turneje morao biti otkazan. B.B. King, pravog imena Riley B King, prozvan je "kraljem bluesa". Smatra ga se jednim od najvećih gitarista svih vremena. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter