Batarelo: Ovo nam se jednom mora vratiti

Vjerujemo u sebe - Ante Batarelo (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Vjerujemo u sebe - Ante Batarelo (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

Tradicije su tu da se ruše. Potvrdu ove sintagme dobili smo i u subotu navečer na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" gdje su nogometaši Istre 1961 i Splita odigrali utakmicu koja je okončana rezultatom 1:1, što je bilo prvi put da je međusobni prvenstveni sraz ovih dviju momčadi završen podjelom bodova.

- Uvijek je nezgodno kad primiš gol u posljednjim minutama utakmice, prava mala katastrofa, ali što se može, i to je sastavni dio nogometa, i ja sam siguran da će nam se ovo jednom vratiti. Mora nam se vratiti, komentirao je s još prisutnom dozom tuge u glasu Ante Batarelo ishod subotnje utakmice.

- Ne preostaje nam sad ništa drugo nego da ovo što prije zaboravimo i okrenemo se budućnosti. Ima do kraja sezone kola koliko hoćeš, već u petak je sljedeća utakmica i idemo protiv Hrvatskog dragovoljca nadoknaditi ono što smo propustili protiv Splita te osvojiti tri boda.

Batarelo je jedan od dvojice igrača, uz Borislava Pilipovića, koji su ovog ljeta pojačali redove Istre 1961, kluba čije su boje već ranije branili. Batarelo je stigao u Pulu dan prije "generalke", no to mu nije smetalo da odmah zaigra protiv Gorice i pokaže treneru Pamiću da na njega može računati. Poslije tog susreta, u najavi sezone 28-godišnji je Splićanin zaželio u prvom redu malo sportske sreće, da Istru 1961 zaobiđu pegule i prestane dobivati golove u samim završnicama susreta. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter