Batarelo: Ovo mi je bio najljepši gol

Ante Batarelo nadskočio je Antu Sarića (J. MIŠKOVIĆ/CROPIX)
Ante Batarelo nadskočio je Antu Sarića (J. MIŠKOVIĆ/CROPIX)

Tri pobjede u osam dana upisali su "zeleno-žuti" protiv Zadra. Dvije u Kupu na krilima kojih su pulski nogometaši prvi uletjeli u polufinale Kupa Hrvatske, nakon 12 godina, i ona zvučna, rekordna 4:0 gostujuća pobjeda u prvenstvu koja je Istru 1961 zabetonirala na odličnom šestom mjestu Prve HNL.

Previše je individualne kvalitete u nogama pulskih igrača da netko od njih ne bi smjestio loptu u mrežu. Dosad su to uglavnom radili napadači, ali koliko su Puljani dominirali u ova tri ogleda sa Zadranima najbolje svjedoči i to da su se prvi put u strijelce upisala i dva igrača kojima je ovo drugi boravak među "zeleno-žutima", Ante Batarelo i Borislav Pilipović.

- Otvorio mi se prostor za udarac u toj situaciji i još mi je jedan igrač išao u blok, pa sam morao brzo reagirati. Vjerojatno je i to pomoglo da lopta završi u mreži, uz zadovoljan je osmijeh na licu rekao Ante Batarelo nakon svog prvijenca u pulskom dresu. - To mi je prvi u Istri, a prvi je uvijek poseban. Prije sam zabio u prvenstvu kad sam igrao za Karlovac i Inter, a jedan sam zabio i prošle sezone u Slavenu. Tu i tamo pogodim koji put, ali nikad nisam zabio s ovakve udaljenosti. Ovo mi je definitivno najljepši gol.

- Nismo baš imali vremena za slavlje, tek smo malo u busu proslavili u povratku. Već se moramo mislima okrenuti novom izazovu, jer već u nedjelju gostujemo kod Rijeke na Kantridi. Bit će vremena za slavlje nakon ovih deset dana koliko nas dijeli od kraja polusezone. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter