Batarelo: Nabrušeni smo na Lokomotivu

Ante Batarelo (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Ante Batarelo (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

Nije više novost da u pulskom klubu sve više napadačku ulogu preuzimaju igrači od kojih se to početkom sezone ipak nije očekivalo, zadnji vezni, pa čak i stoperi.

U prva dva susreta Prve HNL protiv Dinama i Hrvatskog dragovoljca dva su gola postigli defenzivni vezni, Blagojević i Obšivač, a jednog stoper Budicin.

U jučerašnjoj utakmici sa Zvijezdom golove su postigli napadači, ali začetnik jedne od najboljih akcija bio je Ante Batarelo. Zadnji vezni koji se razigrao u završnici jesenske polusezone postigavši dva gola u prvenstvu i jedan u Kupu, jučer je uz Blagojevića davao ritam pulskim akcijama.

- Suparnik je bio solidan, a mi smo dobro ušli u utakmicu i dobro odigrali. Usto nam je bilo važno da se nitko ne ozlijedi. Nažalost, Ivor Horvat se ozlijedio. Novi igrači? Vidi se da su pravi već na prvu. Pogotovo Mutombo, koji je došao fizički spreman jer se pripremao s Partizanom. Vidjet ćemo kako će sve to izgledati kad zaigraju u prvenstvu. Play? A, ne, nisam ja to, ne, ha, ha... Podvalio sam onu loptu Iliću, ali znate kako je, i ćorava koka pogodi neko zrno. Dobro se osjećam i to je najvažnije.

U subotu stiže Lokomotiva na koju je velik dio pulske publike posebno "nabrušen". S razlogom.

- I mi smo igrači "nabrušeni" na taj susret. Znamo kakve su bile ove posljednje utakmice s njima i jedva čekamo subotu. Međutim, ne smijemo si dopustiti da "izgorimo". Moramo ostati hladnih glava i provesti na travnjaku zamisli trenera Pamića. Ako angažman u subotu bude ovakav kakav je bio danas, u što nimalo ne sumnjam, moglo bi biti dobro, zaključuje Batarelo. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter