Bassaneseu smo trebali dok nije ostvario cilj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Zaprepašteni smo, jer ne možemo vjerovati da nam dojucerašnji tihi koalicijski partner okrece leda kako vjetar puše! Gradonacelnik Vili Bassanese izjavljuje da su on i njegova nezavisna lista uvijek bili orijentirani lijevo, a pritom zaboravlja koliko je stranku u koju je sad ušao blatio i pljuvao! Zaboravlja, takoder, da je to što je postao zaslugom HDZ-a i da nas je molio da ga se ne napada tijekom kampanje, vec da mu se pomogne, što smo i ucinili, mada je vec ranije izigrao naše povjerenje.

Ako je njegova lista nastala s SDP-ovim idejama, zašto nisu postali koalicijski partneri nakon izbora? Nisu jer ih tada nije mogao smisliti, što mi je i rekao. Zašto je dizao HDZ u nebesa? Bili smo mu potrebni da dode do svog cilja. Ovim cinom je nama, a i gradanima Umaga, pokazao da je covjek kojemu je stalo samo do sebe i koji je spreman gaziti po mrtvima, koristiti laži i smicalice samo da dode do željene pozicije, oštro je komentirao predsjednik umaškog HDZ-a Jurica Šiljeg na konferenciji za novinare.

- Kako ce moci suradivati s osobama iz SDP-a o kojima do jucer nije imao nimalo pozitivno mišljenje? Ne znam što su mu to ponudili u Zagrebu da je postao tako velik simpatizer SDP-a, a sad i njegov clan. Lako za to što je izigrao HDZ, ali je to ucinio i s puno svojih simpatizera, partnera, a narocito biraca. Gradanima koji su mu vjerovali može iznijeti stotinu razloga, ali oni nisu ovce, dosta im je da ih netko tako tretira i povjerenje je nepovratno izgubljeno, napomenuo je Šiljeg. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter