Bašanija: Auto završio kod šanka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ubrzo nakon završetka radnog vremena beach bara Bora Bora u Bašaniji kod Umaga posjetititelji koji su ostali na terasi čuli su snažan udarac. Mladić sivom Citroenu Berlingo slovenskih oznaka (bez registarskih tabliica, kažu svjedoci) zabio se u parkiranu sivu Kiu Ceed i gurnuo auto do šanka kroz zelenu živicu debelu više od metra.

"Čuli smo ga kako dolazi i vozi oko kružnog toka ispred bara i potom se, bez ikakvog znaka kočenja, zabio u auto“, rekao je Mario iz okolice Milana koji ovdje boravi na godišnjem odmoru. Smatra da je nastala šteta veoma blaga u odnosu na štetu koju je vozač mogao uzrokovati u stanju kakvom je vozio ili da je izazvao nesreću tijekom radnog vremena. 

"Vozačica Kie također se nalazila u blizini i počela je vikati na preplašenog vozača jer je njezin auto potpuno uništen", rekao je, a događaju je svjedočilo dvadesetak osoba.

S prednje strane uništen je i slovenski Citroen koji još uvijek stoji parkiran na obližnjem parkiralištu. "Od kad smo otvorili bar, nikad se tako nešto nije dogodilo“, rekao je vlasnik Livio Janko koji vodi ovaj ovaj bar već pet godina. Čistačica koja je na svoj posao došla u šest ujutro zatekla je nered koji je izgledao kao da je živica potpuno pregažena dok su oko nje bili komadi stakla od automobila i svjetiljke, komentirale su konobarice.

Živicu su gotovo u potpunosti vratili na mjesto iako je dio nepovratno uništen, razbijena je samostojeća svjetiljka čiji su dijelovi uklonjeni,  a auto srećom, nije dotaknuo šank niti doveo posjetitelje u opasnost jer na tom dijelu više nitko nije sjedio. (Napisala i snimila Marina DAMJAN)


Podijeli: Facebook Twiter