Barcelona protiv Milana, Real protiv APOEL-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Nyonu je održan ždrijeb parova cetvrtfinala i polufinala nogometne Lige prvaka, a najveci favoriti za naslov prvaka Europe Barcelona i Real Madrid ne mogu igrati medusobno prije finala 19. svibnja na Allianz Areni u Müenchenu.

Aktualnog europskog prvaka Barcelonu u cetvrtfinalu ocekuje sraz s Milanom s kojim se ove sezone susrela dva puta. Na Camp Nou je bilo 2:2, a na San Siru su slavili Katalonci 3:2. Real Madrid ce se cetvrtfinalu sastati s ciparskim APOEL-om. Prva utakmica je u Nikoziji, a uzvrat na Santiago Bernabeu. Bayern ce igrati protiv Marseillea, a Chelsea ocekuje portugalska Benfica. Prve utakmice su u Marseilleu u i Lisabonu.



Odmah su ždrijebani i parovi polufinala. Barcu u slucaju pobjede ocekuje bolji iz susreta Benfica - Chelsea, dok ce pobjednik susreta APOEL - Real u polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta Marseille - Bayern.

Prve utakmice cetvrtfinala na rasporedu su 27. i 28. ožujka, a uzvratni susreti su 3. i 4. travnja. Termini polufinalnih susreta su 17. i 18. travnja, a uzvrati 24. i 25. travnja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter