Barbariga: U BMW-u nađen mrtav muškarac

Ilustracija (Foto: Arhiva/M. SARDELIN)
Ilustracija (Foto: Arhiva/M. SARDELIN)

Zasad je nepoznat identitet i uzrok smrti muškarca čije je beživotno tijelo pronađeno u vozilu BMW poljskih nacionalnih oznaka parkiranom u šumici uz more na području Barbarige.

Tijelo muškarca nađeno je protekle subote oko 13 sati, a mrtvozornik prilikom pregleda tijela nije uočio tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt. Kako mrtvozornik nije mogao utvrditi točan uzrok smrti, tako je policija o događaju izvijestila nadležno državno odvjetništvo koje je naložilo da se tijelo preveze na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obdukcije. Od Nataše Vitasović iz PU istarske doznajemo da je obdukcija obavljena u ponedjeljak pokazala da muškarac nije umro nasilnom smrću.

- Koji je točan uzrok smrti muškarca nije utvrđeno te su zbog toga izuzeti uzorci koji će biti poslani na toksikološka i druga potrebna vještačenja. Osim toga, vještačenja bi trebali pomoći pri utvrđivanju identiteta i dobi muškarca. Činjenica da je pronađen u automobilu poljskih nacionalnih oznaka može upućivati na to da je riječ o stranom državljaninu, ali zasad ništa ne možemo tvrditi sa sigurnošću, kazala je Nataša Vitasović, glasnogovornica PU istarske. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter