Barbara Munjas s novim bendom nastupa u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon šest godina provedenih u grupi Gustafi, pjevačica Barbara Munjas odlučila je krenuti svojim putem, i dalje u glazbi.

- Kada sam ušla u bend za mene je to bio potpuno novi svijet u koji sam ušla neplanirano i u kojem sam se našla pomalo prestrašena i izgubljena, ali sam se vrlo brzo uklopila, kao da sam u njemu rođena. Taj sam život živjela punim plućima, potpuno predana muzici, publici, bendu... No, u našim životima ništa nije vječno i živimo život ne znajući što nas čeka na putu. Ja sam na svom putu naišla na raskrižje gdje sam se morala iskrcati iz autobusa i skrenuti dalje nekim svojim putem. Gustafi i Edi su mi u životu jako puno pomogli i vječito ću im biti zahvalna na svemu što sam uz njih stekla i naučila. To su sve jako dragi ljudi, bliski mom srcu, i s njima, bez obzira na moje odvajanje od benda, ostajem u prijateljskim odnosima, izjavila je Barbara o svom boravku u legendarnoj istarskoj instituciji.

U novi glazbeni pohod mlada pjevačica kreće s ekipom glazbenika okupljenih pod imenom Barbari. Grupu koja izvodi energični, veseli, nabrijani repertoar čine: Barbara Munjas (vokal, gitara), Dino Kalčić (gitara), Ivan Benažić Benza (gitara), Alen Bernobić (bas) te Teo Pokrajac (bubanj). Kako zvuče uživo, sutra će moći doznati svi koji dođu na njihov nastup koji će u povodu Dana žena održati u Multimedijalnom centru u Rovinju.

- Vjerojatno će se postavljati pitanje ima li tu sličnosti s Gustafima pa moram reći da su oni usađeni duboko u mene, da će uvijek biti dio mene i da ne mogu pobjeći od tog utjecaja. No, to ipak neće biti to. Ima tu mnogo drugih utjecaja, a između ostalog jedan od utjecaja je moja ljubav prema plesu i u svim mi je pjesmama važan ples, objasnila je Barbara, dodavši kako s Barbarima užurbano radi na novim pjesmama i albumu. (Ivana KOCIJAN/NL)


Podijeli: Facebook Twiter