Barban: Od semafora do semafora

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozaci koji u Barban stižu zaobilazno dionicom iz Vodnjana, pa se kod stare osnovne škole u Barbanu ukljucuju na cestu za Rašu, ili pak iz Raše voze za Barban, trebaju se naoružati strpljenjem. Od Barbana pa sve do Mosta Raša promet se odvija jednim prometnim trakom uz cak tri privremena semafora.



Dionica ceste Pula - Labin od skretanja za Hrboke do ulaza u Barban u potpunosti je zatvorena za promet. Na tom su dijelu u tijeku radovi na proširenju ceste.



Djelatnici tvrtke Cesta vec su poceli s rušenjem zida stare osnovne škole u Barbanu koji ce ponovo biti podignut otprilike dva metra dalje. Na njegovo ce mjesto doci neophodan nogostup.



Dio ceste od Barbana do Mosta Raša je zatvoren zbog uklanjanja stabala i stijena duž prometnice. Od 1. ožujka ce taj dio ceste biti u potpunosti zatvoren za promet zbog miniranja i betoniranja. Veci zahvati trebaju biti gotovi do sredine lipnja, nakon cega se radovi nastavljaju i dalje, a promet ce se regulirati privremenom signalizacijom. Prema projektu i dozvolama radovi ce trajati 14 mjeseci.


Podijeli: Facebook Twiter