Barabe u klubu Uljanik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U klubu Uljanik ovog petka od 21 sat gostuje srpski hip-hop konglomerat u kojem djeluju Prti Bee Gee, Ajs Nigrutin, DJ Rahmanee, Bdat Džutim aka Timbe i Ortak Bvana. "Sve same barabe recesija 2009." naziv je turneje u sklopu koje posjecuju i Pulu.

Jedan od nastavljaca 43zla tradicije dolazi iz Lagune i zove se Ortak Bvana. Nakon solo albuma "Tko je krao jogurt" i "Na nivou prosecne cigle" izdanog ove godine, krajem ljeta suradivao je s Nigrutinom na albumu "Fujznem Džigili". Bvana je karijeru poceo u grupi Supahouse gdje je suradivao sa Sevenom i Strukom.

Rahmanee je jedan od nosecih stupova srpske d'n'b scene jer, osim što je DJ, bavi se i produkcijom plesnih hitova. Prti Bee Gee su na glasu kao najkontroverznija srpska hip-hop grupa, a iza sebe imaju albume "Grejtes ThiTS", "Moskri" i "Tocno u prepodne!!!". Poznat i kao onaj treci iz Bad Copyja, Timbe u zadnje vrijeme sve više vremena provodi iza DJ pulta ili kompjutera, a iza sebe ima bezbroj nastupa s Nigrutinom i album "Timbetova zemlja", koji je završio na internetu.


Podijeli: Facebook Twiter