Banovic i Hrvatin najbolji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulskom Domu brace Ribar održano je prvo kolo županijske lige u karateu u borbama za sve uzraste. Nastupilo je 105 boraca iz devet istarskih klubova, "Tinjana", "Vrsara", pazinskog "Senseija", porecke "Finide", "Rovinja", "Novigrada" te "Pule", "Istre" i "CBS-a" iz Pule.

Natjecatelji su nastupali pojedinacno u uzrastima mladih ucenika, ucenika, mladih kadeta, kadeta, juniora i seniora, a nakon drugog kola, koje ce se održati 29. svibnja u Pazinu, zbrojit ce se osvojeni bodovi te proglasiti najbolji pojedinci, kao i tri najuspješnija kluba.

Prije pocetka natjecanja podijeljena su priznanja najboljim karatistima Istarske županije u 2009. godini, koji su završili u rukama seniorke Tamare Banovic (Finida) i juniora Matka Hrvatina (Tinjan), dok je najperspektivnijom karatisticom proglašena Paula Turkovic (Finida).

Podijeljene su i plakete perspektivnim sportašima koje su dobili Reana Radovcic (Finida), Moreno Pinter (Novigrad), Martin Rajko (Tinjan), Sara Lacarak (CBS), Danijel Pamic (Sensei) i Lucija Šipura (Pula).


Podijeli: Facebook Twiter