Bankarke trilerom u play off

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Desetom prvenstvenom pobjedom vrijednom petog mjesta zakljucile su pulske odbojkašice ligaški dio natjecanja Prve A lige i vec u srijedu ce u Rijeci protiv braniteljica naslova igrati prvi susret cetvrtfinala doigravanja koje se igra na dvije pobjede.

Na oproštaju od ligaških okršaja odbojkašice OTP banke ponudile su svojim vjernim navijacima pravi triler protiv ekipe iz Velike Gorice. Nakon 45 minuta igre Puljanke su uvjerljivom izvedbom na krilima odlicnih servisa, ton kojoj su davale raspoložene Slavulj i Dudic, vodile 2:0 u setovima i izgledalo je kako je sigurna pobjeda vrijedna tri boda samo stvar rutine.

No, ono što je tijekom ove sezone krasilo bankarke, potpuna nepredvidljivost, još je jednom došlo na vidjelo. Puljanke su stale cekajuci da treci set stigne sam od sebe, dok se s druge strane mreže probudila Ruskinja Makhno koja je simultankom u trecem setu razbudila suigracice koje su potom u petom setu propustile i mec loptu, da bi na kraju erupciju domaceg veselja na parketu i izvan njega donijela Jovana Dmitrovic.

SC Mirna
. Gledatelja: 100. Suci: Gvozden i Brlas (oba Rijeka).

OTP BANKA:
Vitasovic 6, Juric, Jahn 2, Racic 13, Dudic 14, Terlevic 6, Dmitrovic 15, Licul (L), Celija 1, Slavulj 16, Šegota 5.

V. AZENA: Makhno 20, Buda, Milicevic, Pehar 2, Matic 17, Maric, Sušic 7, Gorickic 8, A. Rešcic (L), Vikic (L), Bugarija 11.


Podijeli: Facebook Twiter