Bankarke samo do seta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice "OTP banke" upisale su i treci poraz u ovogodišnjem doigravanju, nakon što su ih Rijecanke u dvokoraku preskocile u cetvrtfinalu play-offa, od "bankarki" su bolje bile i Velikogoricanke koje su na domacem parketu slavile rezultatom 3:1.

Jednostavno, igranje tijekom tjedna za Puljanke predstavlja veliki problem teško spojiv s njihovim radnim obavezama, pa tako put Velike Gorice nije krenuo niti trener Goran Jovanovic, vec je ekipu vodio Boris Brešcic. Usto, nekoliko igracica je prije puta odradilo "ranojutarnju" smjenu, cime su prakticki od pet sati ujutro bile na nogama i sve su to bili razlozi koji su put do pobjede pretvorili u nemogucu misiju.

Imale su "bankarke" volju i želju, no tijelo jednostavno nije slušalo i "azenašice" su bez vecih problema stigle do pobjede. Da se ovdje radi ipak o dvoboju podjednakih ekipa, pokazale su Puljanke u trecoj dionici susreta u kojoj su uspjele spojiti par blokova, pohvatati nekoliko lopti u polju i podici postotak prolaznosti u napadu, uz opasnije i preciznije servise, što je odmah rezultiralo s osvojenim setom, no to je bio njihov maksimum.

Ipak, taj prvi osvojeni set u ovogodišnjem doigravanju može biti naznaka da "bankarke" nisu još rekle svoju posljednju rijec te da su sposobne sutra uzvratiti odbojkašicama "Volksbank Azene" istom mjerom i tako izboriti nedjeljnu majstoricu.

Prva utakmica razigravanja za plasman od petog do osmog mjesta: Volksbank Azena - OTP banka 3:1 (25:13, 25:18, 17:25, 25:19).

Dvorana Srednjih škola. Gledatelja: 150. Suci: Jasmin Ramic i Antonio Pavicic (oba Sisak).

VOLKSBANK AZENA: Pehar, Matic, Gorickic, Makhno, Maric, Sušic, Lukic, Milicevic, Vujevic, Rešcic, Buda, Vikic.

OTP BANKA: Juric, Terlevic, Dudic, Jahn, Slavulj, Racic, Licul, Celija, Vitasovic, Dmitrovic, Halilovic.


Podijeli: Facebook Twiter