Bankarke nece u polufinale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice "OTP banke" razigravat ce za plasman od petog do osmog mjesta u prvenstvu Hrvatske. Epilog je to  druge utakmice cetvrtfinala doigravanja u kojem su Rijecanke za tek nekoliko minuta više od punog sata igre nadjacale "bankarke".

Ne boli pritom toliko tih konacnih 0:3 jer se i prije pocetka susreta znalo da su gošce iz Rijeke za klasu bolja ekipa od Puljanki, koliko nacin na koji su se domace odbojkašice oprostile od borbe za polufinale. Premalo je u sinocnjoj prici bilo žara i vjere u svoje mogucnosti od strane domacih odbojkašica i uz samo jednu raspoloženu igracicu, Martinu Racic, Rijecanke se nisu trebale propisno niti oznojiti za pobjedu.

Teško je bilo nadoknaditi loše izdanje Tine Dudic, "srca i duše" ove ekipe te jedine domace odbojkašice koja ima onu potrebnu grintu da u odlucnim trenucima povuce suigracice. Nemogucnost prolaska pored visokog rijeckog bloka djelovao je na nju poprilicno indisponirajuce, a kako je ona padala u svojoj igri, i ekipa je tonula skupa s njom u letargiju koja je dovela do brzopoteznog rijeckog mata.

S druge strane, Rijecanke nisu ništa poklanjale i tijekom cijelog susreta imale su samo tri neforsirane pogreške, naspram 12 pulskih, što je bio još jedan plus u njihovu korist.


Podijeli: Facebook Twiter