Bandić dodijelio prostor udruzi 'U ime obitelji'

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić  po hitnom je postupku homofobnoj inicijativi "U ime obitelji" dodijelio na besplatno korištenje gradski prostor u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu, otkriva tportal. 

Udruzi je Grad Zagreb, navodi, na privremeno korištenje dao prostor u Zvonimirovoj 17, na četvrtom katu ulične zgrade, u naravi tri prostorije površine 57,25 m2, te razmjerni dio zajedničkih prostorija površine 11,63 m2, i to za potrebe pripreme i organizacije referenduma o pristupanju izmjenama Ustava na temelju inicijative udruge "U ime obitelji", bez naknade.

Pored navedenog prostora udruga će imati pravo korištenja dvorane, površine 60,32 m2 s pomoćnom prostorijom,  prema međusobnom dogovoru s privremenim korisnicima prostora na četvrtom katu zgrade.

Vijest o besplatnom prostoru koje je predsjednica udruge Željka Markić dobila od Bandića stigla je samo dan nakon što je Markić skandalizirala javnost još jednom homofobnom izjavom, kako bi svoju djecu radije dala u dom negoli gay paru. (B. MRVOŠ PAVIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter