"Banda gnojivo" - juniorski pobjednici

Banda gnojivo - juniorski pobjednici turnira (D. MEMEDOVIĆ)
Banda gnojivo - juniorski pobjednici turnira (D. MEMEDOVIĆ)

Ivor i Irian Beviakva, Nino Šarić, Mihael Maras i Andi Sinčić iliti "Banda Gnojivo" prvi su juniorski pobjednici turnira u hokeju koji se u nedjelju, pod nazivom "Trapan ins(l)ide hockey", održavao na Karolini.

Dečki su u nedjeljnom finalu rezultatom 5:2 pobijedili ekipu "Team Ekstreme". Zanimljivo je, kako su nam ispričali, što oni uopće ne treniraju hokej već nogomet, ali su na klizalištu naučili jako dobro klizati.

Na upit tko je smislio "zanimljivo" ime ekipe uglas su nam odgovorili - svi zajedno! Inače, za treće mjesto borili su se ekipe "Pula Parking junior" i "Vatreni hokejaši", a dečki iz Pula Parkinga hokejaški pak su u gol natjerali četiri puta više od suigrača, odnosno pobijedili su s rezultatom 5:1.

Nakon mališana na led su stupili seniori, njih osam ekipa, svi redom iz Pule. U kategoriji seniora najavljeni su tako Trapan Hockey Team, Blanka, Čevapke, Vapkuigidugababadugababanu, Dry City, Pula parking, Politehnika 1 i Politehnika 2. Ovaj bi turnir, kako je rečeno, idućih godine trebao postati tradicionalan. (B. PETROVIĆ)




Podijeli: Facebook Twiter