Balotelliju 2,2 milijuna kuna kazne zbog striptiza

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog odlaska u striptiz-bar dan prije prvenstvene utakmice protiv Boltona, Marija Balotellia je trener Manchester Cityja, Roberto Mancini opalio po džepu s basnoslovnih 250 tisuca funti kazne. Balotelliju ništa nije pomoglo što je Boltonu zabio gol (pobjeda Cityja 2:0).

Nakon što su pricu provalili engleski tabloidi, i to s fotografijom veselog Marija koji se ispred kluba smije u sitne jutarnje sate s petka na subotu, trener je morao reagirati i zaštititi integritet momcadi i vlastiti autoritet.

Balotelliju dakako nije pomoglo ni što je recidivist. Mora platiti bogatstvo, ali njemu je to tek dvotjedna placa. Dvadesetjednogodišnji napadac zaraduje nevjerojatnih 125 tisuca funti tjedno.

Osim rekordne kazne, Mancini je mladom i neobuzdanom Mariju dao i besplatan savjet: "Rekao sam mu da si pokuša naci ženu, brak bi mu pomogao jer ne znam više što reci tom mladicu kojem se u svakom trenutku svašta može dogoditi.

On je sam sebi najveci neprijatelj. Sada je još mlad, ali za par godina ce vidjeti da bez sredenog privatnog života ne može igrati na vrhunskom nivou".


Podijeli: Facebook Twiter