Baleu prijetili smrću zato što želi u Real

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Napadač Tottenhama Gareth Bale primio je anonimne prijetnje smrću, pišu u utorak britanski mediji. Prema pisanju Daily maila, anonimni navijač je prijetio smrću Baleu zbog njegove želje da prijeđe u španjolski prvoligaš Real Madrid. Tottenham je o svemu izvijestio policiju koja je pokrenula istragu.

Danima već španjolski i britanski mediji nagađaju o pregovorima Reala i Tottenhama o Baleovom transferu koji bi mogao biti jedan od najskupljih u povijesti nogometa.

Bale je u Tottenham došao 2007. i do tada je u 203 utakmice u svim natjecanjima zabio 55 golova.

Direktor engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Keith Mills izjavio je kako klub ne može prisiliti Balea na ostanak ako je on već odlučio otići u Real iz Madrida.

"Ako je igrač odlučan u namjeri da ode, tada je vrlo teško prisiliti ga da ostane čak i kada ima ugovor", rekao je Mills.

Tottenham se nalazi u sličnoj situaciji kao i prošle sezone kada je iz njegovih redova u Real silom želio prijeći hrvatski reprezentativni veznjak Luka Modrić, koji je također imao važeći ugovor sa Spursima. Nakon višemjesečnih natezanja, predsjednik Tottenhama Daniel Levy na kraju je ipak morao popustiti i prodati Modrića u Real.

Bale je prošle sezone proglašen najboljim igračem Premier lige, a trener Reala Carlo Ancelotti prošloga je tjedna kazao kako klubovi pregovaraju o njegovu prelasku u Madrid, te da bi odšteta za sjajnog Velšanina mogla biti najveća u povijesti, spominje se iznos od čak 100 milijuna eura. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter