Balerinke, simpaticni modni dodatak sezone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velika vecina vas s velikim nestrpljenjem ceka da prode ovo kišovito i tmurno vrijeme kako bi mogle isfurati najsimpaticniji modni dodatak sezone - balerinke.

Necemo više pisati o tome kad i kako su se nametnule kao jedan od najudobnijih i najnosivijih modnih dodataka, vec cemo vas informirati o tome koji su modeli u modi ovog proljeca. Kao i svake sezone crna boja je uvijek moderna, elegantna i najlakša za kombiniranje.



Ove sezone u modi su jednostavni modeli i oni sa sitnim mašnicama, ali i modeli sa predimenzioniranim ukrasima te balerinke posute minijaturnim zakovicama. Osim crne, siva i bež nijansa dominiraju ako pricamo o komadima koje cete najlakše kombinirati, ali ove sezone u velikom stilu su se vratile balerinke animal uzorka.



Tu konkretno dominira leopard uzorak, ali zebra i zmija nisu daleko. Za one koje inace furaju decentne boje i jednostavne komade idealan odabir bi bile balerinke animal printa jer je se savršeno uklopiti u vašu kombinaciju i ucinit ce je zanimljivijom.



Ako želite balerinke u boji, tu pustite mašti na volju. Kao i svake sezone ima ih u svim bojama, a najviše dominiraju crvene, zelene, denver plave i tirkizne. One su takoder ukrašene sitnim aplikacijama, no najviše ih ima sa mašnama razlicitih velicina.

Vec smo vam predstavili trend cvjetnog uzorka koji se pojavio i na balerinkama. Tako da onima koje vole cvijece i žele izgledati romanticno i nježno savjetujemo neka u ducanima potraže balerinke floralnog uzorka.


Podijeli: Facebook Twiter