Balaševic i Gloria Gaynor u pulskoj Areni?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovoga bi ljeta, 13. kolovoza, u pulskoj Areni samostalni koncert trebao održati poznati novosadski kantautor ?orde Balaševic. Prema neslužbenim informacijama, Povjerenstvo za ljetne programe dalo je suglasnost za Balaševicev nastup, kao i za zajednicki koncert Ive Gamulina i americke glazbene dive Glorije Gaynor, slavnoj po disco hitu s konca 70-ih "I Will Survive". Ovaj bi dvojac trebao nastupiti u pulskom amfiteatru 6. kolovoza.

Unatoc ovoj suglasnosti povjerenstva, da bi se ovi koncerti i dogodili odnosno dobili konacnu potvrdu pulskog gradonacelnika, organizatori su dužni u roku od 30 dana platiti kaparu od 7.500 kuna te dostaviti ugovore s izvodacem.

?orde Balaševic posljednji je put održao samostalni koncert u prepunom pulskom amfiteatru prije deset godina, s kojega je sav prihod bio namijenjen za kupovinu opreme za pulsku bolnicu, dok je prošlog ljeta kao jedan od gostiju s tri pjesme nastupio u Areni prilikom obilježavanja desete obljetnice kazališta Ulysses.

Gloria Gaynor nastupila je prije dva mjeseca zajedno s Ivom Gamulinom na hvaljenom božicnom koncertu u zagrebackoj Dvorani Vatroslava Lisinskog, zajedno sa Simfonijskim orkestrom HRT-a, koji ne bi trebao izostati ni ovog ljeta u Areni.

Ocekuje se da ovih dana pulski gradonacelnik službeno potvrdi i vec najavljivane pulske nastupe Zucchera 18. lipnja, americkog folk rock kantautora s Havaja Jacka Johnsona 26. srpnja, Tonyja Cetinskog 30. srpnja te Gibonnija 20. kolovoza. Tek se treba popuniti lista izvodaca, a dozvoljeno je najviše deset ljetnih koncerata u pulskom amfiteatru.


Podijeli: Facebook Twiter