Bakini položili ispit

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Susretima u srijedu zakljuceno je pretkolo, a u petak startaju susreti 1. kola 21. izdanja malonogometnog turnira Moja ulica, moja ekipa 2009. – Suzuki Motortech koji se igra u pulskom Domu sportova Mate Parlov. Pred 400-tinjak gledatelja, od kojih je dobar dio došao bodriti "Šijana spartanse", u srijedu je otvoren šesti dan turnira. Startalo se u znaku "Recesije". Ta je momcad preko Vujinica povela u prvom poluvremenu i potom odolijevala sve ucestalijim napadima Šijanaca sve dok na scenu nije stupio Fiorido koji je hat-trickom odveo svoju momcad u 1. kolo.

Prvo je Fiorido pocetkom drugog dijela izjednacio, a potom uz pomoc suparnika i drugi put zatresao mrežu u 27. minuti za vodstvo 2:1. Pokušaji Recesije da izjednaci ostali su samo na tome, a Todorov i Fiorido su u zadnje dvije minute Šijancima osigurali visoku pobjedu na radost svojih navijaca.

Drugi susret veceri zakljucen je rezultatom 1:1 nakon što su Nad i Pajkovic ubacili loptu u mrežu, a potom su se u ruletu kaznenih udaraca bolje snašli Galižanci okupljeni pod imenom "Alkoholni oblak" i izborili nastup u iducoj rundi, medu 64 momcadi. U trecem susretu "Bakini" su u izjednacenoj utakmici bili uspješniji od fažanskih "Divljih svinja". Poveli su Fažanci golom juniora "Istre 1961" Deana Stojanovica, a potom su studenti zagrebackog FER-a iskoristili igraca više preko Vuka u 11. minuti. Pet minuta kasnije Meden je doveo studente u vodstvo od 2:1 nakon cega su znalacki odolijevali svim nastojanjima ?urkica, Parlova i suigraca da izjednace.

Da to nije bila vecer Fažanaca pokazao je i naredni susret, onaj u kojem je "El stil elektromaterijal II" s 4:1 pobijedio ekipu pod nazivom "Mladost Fažana veterani II". Za pobjednike su pogotke postigli Adžam dvaput, Dabic i Rašic, a jedini zgoditak za poražene djelo je Kostešica.

Rezultati: Kempes – Vajk žedni 1:2, Šijana spartans – Recesija 4:1, Alkoholni oblak – Ceška 1:1 (5:4), Bakini – Divlje svinje 2:1, El stil elektromaterijal II – Mladost Fažana veterani II 4:1.


Podijeli: Facebook Twiter