Bakica za 100. rodendan dobila stripera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kad je obitelj pitala Clare Ormiston što želi za 100. rodendan, nije bila spremna na njezin odgovor. Bakica je poželjela stripera, a to je i dobila.

Clarina kcer Marguerite se prisjetila: "Kad sam u lipnju pitala mamu što bi htjela za rodendan, dala mi je nekoliko prijedloga. Jedno je bilo mjesto na Mjesecu. Kad sam joj rekla da to nije baš izvedivo, odgovorila je da bi onda stripera. Nisam mogla vjerovati, zbilja ima bizaran smisao za humor, skoro sam pala sa stolice", prenosi britanski Mirror.

No, Clarina se želja ipak ispunila kad ju je u njihovoj kuci u Birminghamu, na njezin stoti rodendan, posjetio striper umjetnickog imena Scorpion.

U tom je trenutku rodendanska zabava bakice bila najzanimljivija stvar u okolici, pa su se, osim obitelj, u njihovoj kuci skupili i susjedi, a Clare je, nakon što se muškarac skinuo u gace pred njom, priznala: "Uživala sam u tome. Definitivno mi je izmamilo osmijeh na lice."

Clare ima troje djece, troje unucadi i dva praunuka. Premda joj je muž Lawrence umro prije tri godine, ona nije klonula duhom. "Mislim da je gura i na životu održava njezin izopaceni smisao za humor", rekla je Marguerite.

Striper, pravog imena John Green rekao je da nikad nije nastupio pred stogodišnjakinjom. "Clare je rekla da je oduvijek htjela vidjeti muški striptiz, a zbilja je dugo cekala! To je zbilja bio poseban dan i mislim da je uživala", rekao je Green za britanski Mirror.


Podijeli: Facebook Twiter