Bajrektarevic svladao Orsisa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski boksac Mirzet Bajrektarevic stigao je do trece pobjede u svojoj profesionalnoj karijeri, u Karlovcu je kapitulaciju bio prisiljen potpisati Madar Istvan Orsis. Nakon što je u prve dvije borbe prekidom svladao Sišcanina Jakova Barišica i Nikolu Mektica iz Bosne i Hercegovine, Bajrektarevic je na karlovackom "Veni, vidi, vici fightsu" morao odraditi svih predvidenih šest rundi, ali to ga nije omelo da na kraju slavi jednoglasnom odlukom sudaca.

Pred oko 800 gledatelja koji su se okupili u karlovackoj sportskoj dvorani, medu kojima je bio i proslavljeni hrvatski boksac Željko Mavrovic, Bajrektarevic je dominirao u svih šest rundi zadavši pritom svom protivniku puno teških udaraca, no cvrsti Orsis uspio je docekati kraj borbe na nogama.

Ovom pobjedom pulski je boksac zadržao stopostotni ucinak u borbama "bez majice", koji ce pokušati nastaviti vec 24. ovog mjeseca na "Opatija night fightu", još jednom borilackom spektaklu koji ce se održati u opatijskoj Kristalnoj dvorani gdje bi mu protivnik trebao biti još jedan madarski boksac. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter