Bajaga i Atomsko sklonište u Pazinu

Atomsko sklonište i Bajaga (M. MIJOŠEK)
Atomsko sklonište i Bajaga (M. MIJOŠEK)

U nedjelju, na Uskrs, u novoj sportskoj dvorani u Pazinu održat će se Uskrsni gala koncert na kojem će nastupiti Momčilo Bajagić - Bajaga & Instruktori, a prije njega Atomsko sklonište i TTRT iz Pazina. Ovo je drugi koncert u Istri na kojem sviraju zajedno Bajaga i Atomci, a prvi u njenom srcu, u Pazinu. Budući da su sva tri izvođača izraziti rockeri bit će ovo, kako najavljuju, velika rock' n' roll fešta.

Nisu skrenuli s rockerskog puta

Atomsko sklonište je u očekivanju nastupa u Pazinu, a bend u posljednje vrijeme niže uspješne koncerte u gotovo svim krajevima bivše države, posebno u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

- Punimo dvorane publikom željnom dobrog rock' n' rolla, kaže Bruno Langer frontman Atomaca, koji ove godine obilježavaju 40 godina djelovanja na sceni. Unatoč tomu još su glazbeno vitalni, jer kako kaže Langer rock' n' roll nikada neće umrijeti.

Atomci su već nastupali s Bajagom koji im je drag prijatelj. Stoga i u Pazinu očekuju jednu prijateljsku atmosferu uz obilje dobre glazbe. Langer podsjeća kako Bajaga& Instruktori i Atomsko sklonište spadaju među "top 10" rock' n' roll bendova u bivšoj državi i nikada nisu skrenuli s rockerskog puta kojim su krenuli prije više desetaka godina. Vrijeme glazbeniku donosi iskustvo, pa uspješna desetljeća provedena na pozornici Atomskom skloništu svjedoče da to što rade, rade izuzetno dobro. Dobro će, obećava Langer, biti i u nedjelju u Pazinu. Bit će to u svakom slučaju velika rock' n' roll fešta, a ljubitelji rocka iz dvorane će otići zasigurno bogatiji za jedno novo i lijepo iskustvo.

Kao predgrupa će na koncertu nastupiti i TTRT - pazinski cover bend koji izvodi isključivo rockerski repertoar. Gotovo da i nema velikog, antologijskog rock hita koji nije na njihovom repertoaru.

Na pozornici uvijek iz gušta

- Volimo tu muziku i uživamo u njoj. Volimo snažan čvrsti rock' n' roll, ali svaku pjesmu doživljavamo, pa tako i izvodimo na naš način. Dajemo joj našu energiju. I to nas veseli, kaže bubnjar Darko Hrelja. Uz njega, u bendu su pjevač Ivan Štrpin, gitaristi Ivica Vretenar i Toni Uravić, a na basu je Ronald Gubić. "Nikada nam se nije dogodilo da neku svirku moramo odraditi, jer svaki put kad se penjemo na pozornicu to radimo iz gušta," dodaje Hrelja. Stoga svima koji će u nedjelju doći u Pazin poručuju da ih sportskoj dvorani čeka doista prava rock' n' roll fešta, a da TTRT će za to kao i uvijek do sada dati sve od sebe. Posebno im je drago, kaže Hrelja, da upravo u njihovom gradu, u Pazinu mogu svirati s Bajagom i Atomskim skloništem - rock legendama naše glazbene scene.

Ulaznice, fotografije s izvođačima i piće dobrodošlice

Uskrsni gala koncert u pazinskoj novoj sportskoj dvorani počinje u 22 sata, a organizatori obećaju šest sati vrhunske glazbe i odlične zabave. Karte za koncert mogu se nabaviti u pretprodaji u frizerskom salonu "As" u Pazinu i "Design caffeu" u Labinu, po cijeni od 100 kuna za parter i 150 kuna za VIP ložu. Na dan koncerta ulaznice će se od 19 sati prodavati na ulazu u dvoranu, a od 21,30 sati posjetitelji će se moći družiti s izvođačima, fotografirati i odmah dobiti fotografiju s potpisom. Sve koji u dvoranu uđu od 21 do 22 sata očekuje piće dobrodošlice, poručuju organizatori i obećaju odličan provod. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter