Bageri će zatrpati Nadanov bunker?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Baš kao u kakvom filmu, tajni bunker Nadana Vidoševića, u kojem je sakrivao veliko blago, uključujući i mnogobrojna egzotična dlakava stvorenja, skriva se iza ogromne police s knjigama. Kako je otkriveno, polica je zapravo klizni zid, iza kojeg se stepenicama stiže u podrum bez prozora, koji je izvana nemoguće primijetiti. Tajni dio bunkera ograđen je navodno knaufom. I nije da će Vidoševića, koji trenutačno ima puno većih problema za vratom, to posebno uznemiriti, no tajni je bunker, po svemu sudeći, građen bez dozvola.

Kako nam odgovaraju iz Ministarstva graditeljstva, čim je objavljeno da u velikoj Vidoševićevoj kući na Gornjem Prekrižju postoji tajni bunker, ministrica Anka Mrak-Taritaš krenula je u akciju, kako bi se ispitalo je li Vidošević predao zahtjev za njegovu legalizaciju, što znači da je, između redaka, ustanovljeno da je objekt građen nelegalno.

Dakle, ako Vidošević zahtjev za ozakonjenje svog bunkera nije predao, a bilo bi smiješno očekivati da jest, njegovo će tajno skrovište najvjerojatnije biti zatrpano, i troškovi tog posla mu biti naplaćeni. Posljedice će, međutim, morati snositi i tijelo koje je Vidoševiću izdalo uporabnu dozvolu, nakon tehničkog pregleda kojim je, očito, ustanovljeno da je kuća građena u skladu s građevinskom dozvolom. (B. MRVOŠ PAVIĆ/NL)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter