Backstreet Boysima zvijezda na Stazi slavnih

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati boy band 'Backstreet Boys' obilježio je 20-tu godišnjicu postojanja dobivši svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Otkrivanju zvijezde na Hollywood Boulevardu prisustvovali su svi članovi banda A.J. McLean (35), Howie Dorough (39), Kevin Richardson (40), Nick Carter (33) i Brian Littrell (38), članovi njihovih obitelji, najbliži prijatelji, ali i brojni obožavatelji.

Došao je i poznati producent Max Martin koji ih je stvorio. "Backstreet se vraćaju. Velika je čast dobiti svoju zvijezdu. Nick Carter je najavio novi album i skori odlazak na veliku turneju u Kinu. "Ovo je veliki dan za sve nas. U trenutku kada slavimo 20 godina našeg okupljanja dobili su smo zvijezdu na Stazi slavnih," dodao je Brian Littrell.

Backstreet Boysi su osnovani 1993. godine na Floridi, a do sada su osvojili više od 350 nagrada i prodali oko 130 milijuna albuma. Na ljestvici top 40 Billboarda imali su čak 13 hitova kao što su I'll never break your heart, Everybody, Show me the meaning of being lonely, I want it that way, Quit playin' games with my heart...

Zbog razmirica s ostatkom grupe, Richardson ju je 2006. napustio, no prošle godine se vratio u grupu. "Ja sam netko tko uvijek slijedi svoje srce i svoj instinkt. Moje srce je reklo 'sad je vrijeme'. Jednostavno sam imao dobar predosjećaj i veselim se ponovnom stvaranju glazbe s ovim momcima", izjavio je Richardson. (Hina, foto REUTERS)


Podijeli: Facebook Twiter