Backstreet Boysi oduševili starim hitovima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Backstreet Boysi su u petak pred praznjikavom Arenom Zagreb odradili svoj prvi zagrebacki koncert i nisu razocarali fanove. Možda je obicnom puku ovaj koncert bio i pomalo dosadnjikav, ali broj okupljenih tinejdžerica na Laništu bio je zavidan, kao i njihov nastup jer su, za razliku od vecine izvodaca, ovi decki Hrvate pocastili tolikim brojem hitova da bi im na svirci pozavidjeli i mnogo cjenjeniji i iskusniji glazbenici.

Dokazali su da su i dalje seksi, ali da energije za ovakve nastupe više nemaju.

To je postalo ocito kada su se nakon svake tri pjesme poceli povlaciti na odmor, a okupljene zabavljali promotivnim filmicima nove turneje i novog nosaca zvuka. I scenografija je bila prilicno lakoperna - nešto blještavila, nekoliko plesacica, i to bi bilo to.

Ipak, njihovi srcedrapateljni hitovi - od "I Want It That Way" do "Everybody", s kojim su i poceli koncert, razgalili su okupljenu masu koja je više od sat i pol vremena neumorno držala ruke u zraku i tako odala pocast nekadašnjim tinejdžerskim zvijezdama. Nedostatak bisa razocarao je mnoge, a Arena se brzinom munje rašcistila nakon odjavne špice.


Podijeli: Facebook Twiter