Back to the Future nastup

(N. O. R.)
(N. O. R.)

Posljednji val potvrđenih izvođača za Sea Star Festival koji počinje u četvrtak, 25. svibnja i traje do nedjelje, 28. svibnja, donosi tri regionalna elektronska heroja, to su DJ-i koji su redovito vrtjeli najupečatljivije setove na svim važnim pozornicama ovog podneblja. Stiskanju gasa u tjednu pred početak uvelike pomaže i vremenska prognoza koja donosi sunce i ljetne temperature.

Marko Nastić i Filip Motovunski odvrtjet će u petak i subotu posljednje setove, pred samo jutro, na Nautilus Areni powered by Radio 101. Beogradskom DJ-u Rahmaneeju prepušten je u ruke zatvarajući slot prvog dana Addiko Tesla Stagea, isti koji će u subotu osvojiti Paul Kalkbrenner sa svojim ekskluzivnim "Back to the future" nastupom. Nastić, Rahmanee i Filip Motovunski, tri ugledna DJ-a i producenta sinonim su za regionalnu Ligu prvaka elektronske glazbe. Marko Nastić, najpoznatiji je srpski techno DJ na sceni prisutan već dva desetljeća i vlasnik više od 200 izdanja za svjetske labele. Rahmanee i Filip Motovunski braća su po zvuku i predvodnici ovdašnjeg drum'n'bassa s iskoracima i u smjeru junglea, breaksa, pa čak i reggaea.

Sea Star se u konačnici povećao do 13 pozornica i vanglazbenih festivalskih zona, uz programe i nultog te završnog dana koji će se odvijati na nekoliko scena. U kompleksu Stella Maris podići će se sedam pozornica. Headlinere Sea Stara predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Umek, Urban & 4, Modestep, Spiller, S.A.R.S., Mahmut Orhan, Elemental, Brkovi, i mnogi drugi, donoseći žanrovsku šarolikost na potezu od elektronike preko hip hopa do alter rocka. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter