Bačelić Grgić (Istra 1961): Možemo iznenaditi modre

Stipe Bačelić Grgić (Manuel ANGELINI)
Stipe Bačelić Grgić (Manuel ANGELINI)

U subotu stiže još jedna poslastica na Drosinu. Nakon Hajduka u prvom, evo već u trećem kolu Prve HNL stiže Dinamo.

Publika će vjerojatno i ovom prilikom dobro ispuniti najljepši hrvatski stadion, ali pored uživanja u gledanju borbe nogometaša Istre 1961 protiv najjačeg domaćeg kluba koji je ponovno na pragu ulaska u skupine Lige prvaka, traži se i bod, ili bodovi.

Puljani nakon prva dva kola imaju na kontu samo bod osvojen protiv Splićana, potom su poraženi u Koprivnici protiv odličnog Slavena. Teško je, najteže, vaditi se na Dinamu. Svjesni su toga i pulski igrači, ali optimizma ne manjka.

- U nekim drugim situacijama rekli bi da je subotnji dolazak Dinama možda i najlakša utakmica - rekao je glavni kreativac u pulskoj momčadi, Šibenčanin Stipe Bačelić Grgić. - Utakmica u kojoj u pravilu nemamo što izgubiti, a možemo puno dobiti. Ovog je puta ipak drugačije. Treba nam barem bod, iako bi tri bila puno bolja, da se ne bi i ove sezone doveli u situaciju da već na startu kasnimo za konkurencijom na ljestvici i da se onda moramo boriti za ostanak. Vjerujem da po kvaliteti možemo više, da se možemo boriti za gornji dom. Samo da nas ozljede malo zaobiđu.

Ozljede su "ubile" vezni red Istre 1961. Ono što je u svim planovima o ovoj sezoni trebala biti glavna pulska snaga, ovako je uvelike okrnjena. Idealni tercet veznih igrača Pamić - Linić - Bačelić Grgić još se nije upoznao na travnjaku.

- Nažalost, niti jednom nismo nas trojica odigrali zajedno, čak niti u prijateljskoj utakmici. Prvo nam se Linić kasnije priključio, a potom se Alen ozlijedio. Nema ni Anđelkovića, ali vjerujem da niti ovi ostali vezni igrači nisu "zalutali" u Pulu. Jugović i Blagojević imaju kvalitete, na treninzima radimo vrhunski i uz malo sreće mogli bi razveseliti naše navijače, ustvrdio je Bačelić Grgić koji je zbog crvenog kartona preskočio derbi s Hajdukom, dok u Koprivnici još nije bio onaj iz proljetnih susreta. (Roberto CAR)

Ulaznice

Ulaznice za subotnji susret Istre 1961 i Dinama koji počinje u 21 sat mogu se i dalje kupiti u pulskim kafićima Samson i Pattinaggio, ali i na glavnoj blagajni pred stadionom u petak od 15 do 18, te u subotu od 17 sati. U subotu će se ulaznice moći kupiti i na tržnici od 10 do 12 sati tijekom zeleno-žutog druženja, a po istarskim se gradovima i dalje prodaju na prodajnim mjestima Glasa Istre.

 


Podijeli: Facebook Twiter