Autotrans privremeno mijenja trase

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zatvaranje dijela državne ceste Buzet-Lupoglav zbog radova na dionici Bršcak-Rocko Polje primoralo je i rijecki Autotrans na privremenu promjenu trasa u autobusnom prijevozu.

Medužupanijske linije iz pravca Tunel Ucka zapad prema Buzetu ici ce trasom Lupoglav raskršce na Istarskom ipsilonu - Cerovlje - Draguc - Vrh - Buzet i obrnuto. Do daljnjega na toj trasi nece biti u funkciji stajališta Lupoglav, Rocko Polje, Roc, Ciritež i Selca.

Stajalište u pravcu Buzeta bit ce na izlazu sa Istarskog ipsilona u pravcu Lupoglava, a autobus ce se ponovno vratiti na Istarski ipsilon. Stajalište u pravcu Tunela bit ce privremeno na ugibalištu Lupoglav raskršce.

Prekrcaj na medunarodnoj liniji Rijeka - Koper - Rijeka bit ce u Cerovlju. Autobus iz Rijeke i za Rijeku izlazit ce sa Istarskog ipsilona na izlazu Cerovlje i tu izvršiti prekrcaj putnika.

Školske linije predvidene su na relaciji Buzet - Vrh - Krušvari - Draguc - Cerovlje - Lupoglav raskršce - Lupoglav - Semici - Lanišce - Brgudac raskršce - Rocko Polje - Lupoglav - Cerovlje - Buzet - Roc.


Podijeli: Facebook Twiter