Autor "Despacita" Luis Fonsi 26. studenog u Zagrebu


Luis Fonsi, autor "Despacita" najpopularnije pjesme ovoga ljeta i najgledanijeg videa u povijesti YouTubea u Zagreb dolazi 26. studenog u sklopu svoje "Love + Dance" svjetske turneje te će nastupiti u Areni Zagreb.

Fonsi iza sebe ima osam studijskih albuma i 20 godina karijere, u Hrvatsku dolazi prvi put, a najava njegova dolaska izazvala je val oduševljenja.

Ovoga ljeta neizbježna pjesma Despacito oduševila je glazbeni svijet i postala najgledaniji video u povijesti You Tubea – pogledana je do sada skoro četiri milijarde puta. To je otprilike kao da ju je poslušalo više od pola zemaljske kugle. Na Billboardovoj US ljestvici se zadržala čak 16 tjedana što je apsolutni rekord koji stoji uz bok pjesmi "One Sweet Day" Mariah Carey i Boyz II Men.

Popularnost "Despacita" ušla je u sve pore društva, a obradili su je mnogi glazbenici – od kojih je najpopularnija ona Justina Biebera. Fonsi je mnogo više od Despacita. On je školovani glazbenik iz Puerto Rica, a osim glazbe, bavi se i glumom pa je tako nastupao u jednoj meksičkoj sapunici, gostovao u dječjoj emisiji na Nickelodionu te se okušao u mjuziklu na Broadwayu. Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji dolaze u vrhuncu svoje karijere u Hrvatsku. Uz vrhunsku produkciju i sjajne plesače, ovaj Portorikanac će u Zagreb donijeti pravo veselje i za velike i male te će izvesti 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere.

U prodaji je samo 9.220 ulaznica koje se mogu se kupiti na www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima Eventima od 185 kuna na dalje. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter