Autom udarila u pješaka pa ga vukla tri kilometra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U strašnoj prometnoj nesreci do koje je došlo na ciovskom mostu u noci s petka na subotu, poginuo je sredovjecni muškarac. Rijec je, navodno, o 54-godišnjaku na kojeg je, dok je pješacio naletio mercedes za cijim se upravljacem nalazila 31-godišnja vozacica koja, medutim, nije uopce primijetila što se dogada; kao u filmu strave i užasa, automobil je vukao tijelo nesretnog covjeka - najmanje tri kilometra!

Putem su vozacicu u mercedesu upozoravali što se dogada, navodno je skupina mladica 31-godišnjakinji mahala da zaustavi vozilo, no ona je produljila do svoje kuce i tek tada vidjela izmrcvareno tijelo nesretnog muškarca. Policija je izašla na ocevid, a vozacica je dovedena u policijsku postaju gdje joj je izmjereno 0,66 promila alkohola u krvi.

Do naleta na pješaka došlo je oko 2.30 sati, a u blizini mjesta nesrece je i popularni nocni klub. S obzirom na bizarne okolnosti nesrece, cijeli slucaj je preuzelo Opcinsko državno odvjetništvo, a pozvan je i prometni vještak da bi se, zajedno s izjavama vozacice i svjedoka, pokušalo razjasniti kako je uopce bilo moguce da ne primijeti što se dogada.

Vještacenje bi trebalo odgovoriti i na, zacijelo, kljucno pitanje: je li nesretnik još bio živ kada ga je mercedes vukao, pa je umro u strašnim mukama, ili je izdahnuo odmah nakon naleta automobila. (M. MATANA/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter