Autom sletili u Krku, poginula peteročlana obitelj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stravična, nezapamćena nesreća zbila se jučer nekoliko minuta prije 17 sati na ulazu u Knin gdje je automobil u kojem se nalazila peteročlana obitelj iz Knina sletio s mosta u nabujalu Krku. U automobilu su se nalazile supruga vozača, dvoje malodobne djece (djevojčica stara tri godine i beba koja je bila u nosiljci), te majka vozača.

Pad u ledenu rijeku nažalost se pokazao kobnim za obitelj, iako su majka i njezina beba u vrlo kratkom roku izvučene iz potopljenog automobila. Da se nešto grozno dogodilo na mostu prvi su shvatili stanari obližnjih kuća nakon što su do njih doprli zvukovi lomljave, a potom, kad su istrčali iz domova, ugledali razbijenu ogradu.

Od automobila nije na mostu bilo nikakvog traga te im je odmah bilo jasno da je završio u rijeci. Uzbunili su hitnu pomoć, policiju i vatrogasce, a s obzirom da je kninska Javna vatrogasna postaja od mjesta nesreće udaljena tek nešto više od stotinjak metara, vatrogasci su više nego li brzo intervenirali. Učinili su sve kako bi iz ledene rijeke u najkraćem mogućem roku izvukli stradalnike i spasili ih, ali je liječnička ekipa hitne pomoći mogla samo konstatirati smrt. Najprije su, po prvim saznanjima, izvukli majku i bebu, a zatim tijela ostalih članova obitelji. Policija je zatvorila most preko rijeke Krke na ulazu u grad iz pravca Drniša za vrijeme očevida te dok iz rijeke nije izvađen automobil. Okolnosti kobnog slijetanja još se rasvjetljavaju. (Š. B.)

 


Podijeli: Facebook Twiter