Atraktivniji Sandero i Logan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dacia je i u Hrvatskoj lansirala ogranicenu seriju "Black Line" na vozilima Sandero i Logan MCV. Ova serija je namijenjena kupcima koji traže sofisticiraniju Daciju, ne odricuci se temeljnih karakteristika marke.

"Black Line" se temelji na najvišoj razini opreme "lauréate" (ABS, servo upravljac, putno racunalo, elektricno otvaranje prednjih stakala, središnje zakljucavanje vrata s daljinskim upravljanjem…) kojoj su dodani elementi za izražajniji izgled: metalik boja, crne maske svjetala, nove crne presvlake s prošivima, nova boja unutrašnjosti, oprema za vecu udobnost koja podrazumijeva upravljac presvucen kožom, "paket Black Line" - klima, radio CD MP3 4X15W s komandama pri upravljacu i elektricni podizaci stražnjih stakala.



Sandero i Logan MCV "Black Line" nude, poput svih vozila Dacia, robusnost, pouzdanost, prostornost i još konkurentniji odnos cijena/oprema. Sandero se u verziji s benzincem zapremine 1,4 litre i 75 KS, s "black line" opremom može dobiti vec za 64.900 kuna, sa snažnijim 1,6-litrenim motorom je 68.300 kuna, a u verziji s dizelskim agregatom od 70 KS 79.400 kuna.

Kod Logana MCV, odnosno karavana, ponuda motora je bogatija. Za 1,6 litara i 90 KS treba dati 79.900 kuna ili 84 tisuce u verziji sa sedam sjedala. Slijede dizelski agregati zapremine 1,5 litara snage 70 odnosno 90 KS i cijena 91.000 odnosno 95.600 kuna. Uzima li se Logan MCV s navedenim motorima u verziji sa sedam sjedala, cijena je 95.100 ili 99.700 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter