Atraktivni strani koncerti u Italiji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovoljetni atraktivni koncertni program u Italiji otvara Metallica, koja ce 13. svibnja na stadionu Friuli u Udinama izvesti cijeli legendarni "Black Album". Koncert pocinje vec u 17.30 sati s predgrupama Machine Head i Gojira. Slijedi 11. lipnja koncert Brucea Springsteena i E Street Banda. Koncert ce biti održan u Trstu na stadionu Nereo Rocco.

U sklopu Udine Jazz 25. lipnja u Castellu u Udinama nastupiti ce Chris Cornell, a 4. srpnja takoder u Udinama, ali u Villi Manin dolazi Radiohead.

Prvo veliko ime festivala Ospiti d'Autore 2012. je Morrissey koji ce u mjestu Grado pjevati 13. srpnja. Isti dan Gogol Bordello su na koncertu u Trstu.

Ovogodišnji No Borders Music Festival što ce se održavati na Piazza Unita u Tarvisiju otvaraju Kasabian 20. srpnja. Sljedece ime tog festivala je škotski medunarodni umjetnik Paolo Nutini.

Drugo veliko ime festivala Ospiti d'Autore 2012. su Simple Minds koji u Gradu pjevaju i sviraju 28. srpnja, a zasad posljednji na ovoj koncertnoj listi su Toto koji nastupaju na Area Concerti u mjestu Majano 31. srpnja.

Ulaznice se na našem podrucju mogu kupiti u agenciji New Sound u Matuljima. (V. P./Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter