Atraktivni programi u pola cijene ili besplatno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri održati će se sutra od 10-18 sati na 20 punktova diljem Istre na kojima je istarska turistička ponuda, barem na jedan dan, dostupnija svim građanima i posjetiteljima Istre.

Atrakcije koje možete koristiti besplatno ili po upola nižoj cijeni jesu: Paintball Umag, Jama Baredine, Traktor story u Gedićima kod Nove Vasi ili Izletište Remedy u Kovačima na Poreštini. U Zvjezdarnici Višnjan možete navečer poslušati razna predavanja na temu aktualnih tema iz znanosti i astronomije te teleskopom promatrati vidljive nebeske pojave; Lječilište Istarske toplice nudi sve usluge u pola cijene; Radionice o izradi fresaka i Kostimirani obilazak Roča privući će svoju publiku, a možete i letjeti Zip lineom preko Pazinske jame. Kaštel Morosini-Grimani, Srednjovjekovni dvorac Sanc. Michael s Istra Inspirit predstavom, Žminjska štuorija, Špilja Feštinsko kraljevstvo, Istra adventure - Draguzeti, Glavani park, Ranch barba Tone, Nacionalni park Brijuni, Kuća istarskog maslinovog ulja i Aquarium Pula, te Safari po Kamenjaku. Ukratko, zanimljiva ponuda u kojoj će se zasigurno naći za svakog ponešto, po prihvatljivim cijenama. Primjerice, izlet u Nacionalni park Brijuni sutra je upola jeftiniji. Karta za odrasle stoji 100 kuna, umjesto 200, dok je karta za djecu 50 kuna. U Adrenalinskom parku Glavani možete koristiti stijenu za penjanje po cijeni od 25 kuna, koliko stoji i Quick jump...

U tu je svrhu pripremljen i prigodni letak koji će svim zainteresiranim pomoći da odaberu svoj idealni itinerar. Sve potrebne informacije dostupne su na mrežnim stranicama www.istra-istria.hr, gdje možete preuzeti prigodni letak i kartu Istre sa svim kontaktima.

(L. SLIJEPČEVIĆ)



Podijeli: Facebook Twiter