Najbolji restorani traže poslove uz podršku portala Gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva. Pregledajte najnovije ponude!
Tražite ili nudite posao u ugostiteljstvu?
Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u podrčju ugostiteljstva. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao u sektoru ugostiteljstva.
Istra
Trattoria Gatto Nero – traži chef de cousine/ sous chefa (m/ž)
Konoba Gatto Nero je mjesto za sve hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće hrane pripremljene od ekološki uzgojenih namirnica.
Konoba Gatto Nero nastavlja tradiciju gostoprimstva, tople atmosfere i dobre hrane započetu od none Annamarie 1982 g.
Nemojte propustiti probati gulaše, domaću paštu, fritaju s tartufima… pripremljene po receptu none Annamarie!
Svi Vi koji nas poznajete, znate da smo hedonisti, znate koliko uživamo u dobrom iću i piću, prvenstveno vinu :). Želja nam je upravo taj isti doživljaj prenjeti vama našim dragim gostima, koji prema iću i piću gajite iste osjećaje.
Konoba GATTO NERO mjesto je za hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće klopice, ekološki uzgojenih namirnica, educiranog i ljubaznog osoblja te vlasnika koji brzo i bez problema rješavaju eventualnu reklamaciju.
Kvarnerski škampi i hobotnica, Novigradske kaneštrele, svježa jadranska riba, školjke i lignje standardan su dio naše ponude. Probajte ih sirove kako bi uživali u neponovljivim mirisima i okusima mora.
Ukoliko ste mladi, ambiciozni i željni znanja – nema prepreka da se zajedno s nama uvrstite u vodeće svjetske vodiče gastronomije.
Uvjeti:
– stručni kadar ili minimalno 3 godine iskustva
– odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu
– spremnost na timski rad
– poznavanje osnova istarske i talijanske kuhinje,
– HACCP
– Preporuke su dobrodošle
Nudimo Vam:
– stalni radni odnos ili po dogovoru
– rad u ugodnoj atmosferi
– plaća po dogovoru, zavisno o znanju i kompetencijama kandidata
– u zimskim mjesecima rad samo vikendom uz stimulaciju
– radnu odjeću
– topli obrok x 2
Osiguravamo školovanje i dodatne edukacije u prestižnim gastronomskim akademijama u Italiji i stažiranje u Michelin star restoranima
Zagreb
Restoran Kulturni krug – Kod Draška – traži konobara u restoranu (m/ž)
Restoran Kulturni krug – Kod Draška smješten u Frankopanskoj ulici, a vodi ga dokazani kulinarski majstor Draško Romac.
Posebnost ovog prostora je u tome što čuva svoju ekskluzivnost kao jamstvo da će gost dobiti ono što i očekuje.
Uz klasike kao što su odresci na više načina, na jelovniku su domaća jela iz nacionalne gastronomske baštine kao što su primjerice ajngemahtec, goveđa juha, mahune na čušpajz, jetrica venecijana, pašticada, jelenji gulaš i slično. Okusi su balansirani, ništa ne odskače previše. Iskrena hrana, spravljena sa srcem i osjećajem za kulinarsku izvrsnost.
Nudimo vam:
– rad u smjenama po 8h
– radno vrijeme 10-23
– 1 dan u tjednu slobodan
– stalni radni odnos ili po dogovoru
– rad u ugodnoj atmosferi
– plaća po dogovoru, zavisno o znanju i kompetencijama kandidata
Tražimo konobara u restoranu. Prijavite se i postanite dio našeg tima u ekskluzivnom restoranu u centru Zagreba.
Uvjeti:
– komunikativna osoba
– poželjno radno iskustvo 1 do 3 godine
– visoka razina motivacije za rad
– spremnost na timski rad
– pouzdanost i odgovornost
Zagreb
Restoran Kulturni krug – Kod Draška – traži pomoćnog kuhara (m/ž)
Restoran Kulturni krug – Kod Draška smješten u Frankopanskoj ulici, a vodi ga dokazani kulinarski majstor Draško Romac.
Posebnost ovog prostora je u tome što čuva svoju ekskluzivnost kao jamstvo da će gost dobiti ono što i očekuje.
Uz klasike kao što su odresci na više načina, na jelovniku su domaća jela iz nacionalne gastronomske baštine kao što su primjerice ajngemahtec, goveđa juha, mahune na čušpajz, jetrica venecijana, pašticada, jelenji gulaš i slično. Okusi su balansirani, ništa ne odskače previše. Iskrena hrana, spravljena sa srcem i osjećajem za kulinarsku izvrsnost.
Nudimo vam:
– rad u smjenama po 8h
– radno vrijeme 10-23
– 1 dan u tjednu slobodan
– stalni radni odnos ili po dogovoru
– rad u ugodnoj atmosferi
– plaća po dogovoru, zavisno o znanju i kompetencijama kandidata
Tražimo pomoćnog kuhara.
Prijavite se i postanite član našeg tima u ekskluzivnom restoranu u centru Zagreba.
Uvjeti:
– komunikativna osoba
– poželjno radno iskustvo 1 do 3 godine
– visoka razina motivacije za rad
– spremnost na timski rad
– pouzdanost i odgovornost
Zagreb
Slastičarnica Vincek – traži slastičara (m/ž) – 3 izvršitelja
Slastičarnica Vincek od svojeg osnutka 1977. godine kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. Mali obiteljski obrt bračnog para Ankice i Stjepana Vincek u 40 godina postojanja nametnuo se kao vodeći domaći proizvođač kolača, torti, čajnih peciva, kesten pirea, sladoleda i ostalih unikatnih slastičarskih delikatesa prema narudžbi.
Kontinuirano ulaganje u kvalitetu proizvoda, korištenje samo najkvalitetnijih domaćih sirovina uz najviše standarde proizvodnje prepoznali su i brojni kupci koji svakodnevno posjećuju slastičarnice Vincek.
Nudimo vam:
– posao na određeno vrijeme/ neodređeno vrijeme
– početnu plaću ovisno o znanju i kompetencijama kandidata (dogovara se osobno na razgovoru)
– rad u ugodnom okruženju
Tražimo slastičare.
Prijavite se i postanite dio vodećeg slastičarskog brenda u Hrvatskoj.
Uvjeti
– proizvodnja slastica ( priprema, proizvodnja, dovršavanje, dekoriranje..)
– poželjno radno iskustvo 1-3 godine, ali nije uvjet
– odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu
– visoka razina motivacije za posao
– spremnost na timski rad
Zagreb
Slastičarnica Vincek – traži pomoćno osoblje (m/ž) – 4 izvršitelja
Slastičarnica Vincek od svojeg osnutka 1977. godine kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. Mali obiteljski obrt bračnog para Ankice i Stjepana Vincek u 40 godina postojanja nametnuo se kao vodeći domaći proizvođač kolača, torti, čajnih peciva, kesten pirea, sladoleda i ostalih unikatnih slastičarskih delikatesa prema narudžbi.
Kontinuirano ulaganje u kvalitetu proizvoda, korištenje samo najkvalitetnijih domaćih sirovina uz najviše standarde proizvodnje prepoznali su i brojni kupci koji svakodnevno posjećuju slastičarnice Vincek.
Nudimo vam:
– rad u smjenama
– mogućnost napredovanja
– plaća prema dogovoru ovisno o znanju, vještini i kompetencijama kandidata
Tražimo pomoćno osoblje.
– 2 djelatnika (m/ž) za obavljanje poslova : pranje bijelog suđa (pranje suđa u prodaji)
– 2 djelatnika (m/ž) za obavljanje poslova : pranje crnog suđa u kuhinji, čišćenje kuhinje, rashladnih komora i sl.
Prijavite se i postanite dio vodećeg slastičarskog brenda u Hrvatskoj.
Uvjeti
– poželjno radno iskustvo 1-3 godine, ali nije uvjet
– odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu
– visoka razina motivacije za posao
– spremnost na timski rad
Otok Pag – Kolan
Restoran Kod Crnog - otok Pag (Kolan) traži kuhara (m/ž)
Restoran Kod Crnog nalazi se na plaži Čista na otoku Pagu između mjesta Kolana i Novalje.
Uz samo plažu koja je među najljepšim u Hrvatskoj smjestio se obiteljski restoran Kod Crnog. Kako je netko u recenziji napisao, ‘na našoj plaži možete se zabuniti i pomisliti da ste na Azurnoj obali, a ako ogladnite, u blizini je odličan restoran’.
Kod Crnog ima za svakog ponešto, od sendviča, laganih salata, tjestenine, do ribe i jela s roštilja.
Tražimo kuhara za rad u restoranu na plaži na Pagu za sezonu 2018.
Na samoj plaži u nezaboravnom ambijentu naš tim svake godine gostima uz prekrasan pogled i ugođaj pruža i vrhunske gastronomske užitke. Ukoliko ste ambiciozni i imate volje pridružiti se našem timu, prijavite se na oglas:
OPĆI UVJETI NATJEČAJA:
- izvrsni radni uvjeti s motivacijskim primanjima
– SSS ili strukovna škola
– 1-3 godine iskustva
– osiguran smještaj
– osiguran dnevni obrok
– realno radno vrijeme od 12 do 20 sati
– početna plaća 1.000 eura
Postira – Brač
Hotel Lipa, 4* – traži konobara u restoranu (m/ž)
Hotel Lipa ima 4 zvjezdice i nalazi se u centru Postira na svega nekoliko koraka od mora. U restoranu i na grill terasi hotela Lipa, u živopisnom ambijentu postirske rive, pripremaju se jela internacionalne kuhinje i domaće specijalitete ekološke proizvodnje uz izbor kvalitetnih i vrhunskih vina.
U sklopu hotela, nalazi se a la carte restoran, aperitiv bar Lipa, te otvoreni bazen sa slatkom vodom.
Nudimo vam:
– rad u smjenama i prema radnom rasporedu
– primanje narudžbi, naplata, te posluga gostiju
– rad u motivacijskoj sredini
– sezonsko radno mjesto uz mogućnost rada do 6 mjeseci
– stimulativna primanja uz prijavu
– model nagrađivanja prema realizaciji
– osiguran smještaj u apartmanu
– osigurana prehrana
Uvjeti
– poželjno radno iskustvo 1-3 godine
– jezici: engleski, njemački
– odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu
– visoka razina motivacije za posao
– spremnost na timski rad
Zagreb
Caffe bar Lobo – traži konobara (m/ž) – 3 izvršitelja
Caffe bar Lobo svakom svom gostu u ugodno uređenom ambijentu nudi vrhunski doživljaj ispijanja kave i ostalih toplih napitaka, te mnoštvo drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Caffe bar Lobo idealno je mjesto za odmor, rad, opuštanje ili izlazak s prijateljima. Također opustiti se i družiti možete se uz ispijanje Vašeg omiljenog pića i na našoj prekrasnoj terasi.
Tražimo djelatnika za rad na poslovima konobar – šanker (m/ž) – 3 izvršitelja.
Nudimo vam:
– stalni radni odnos, radni odnos na određeno vrijeme
– rad u smjenama
– slobodan dan
– plaća po dogovoru (ovisno o znanju i kompetencijama)
Uvjeti
– rad u šanku, priprema kave, posluživanje toplih i hladnih napitaka
– komunikativnost, entuzijazam i motiviranost
– orijentiranost na timski rad i suradnju
– predznanje i iskustvo poželjno
– poznavanje barem jednog stranog jezika
(Promo)