ATP zagrijavanje uz mlade umaške bendove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mladi umaški bendovi i DJ-evi odradili su sinoc uvertiru u zabavni dio 23. teniskog turnira ATP Vegeta Croatia Open Umag.

Natjecanje koje okuplja najbolje hrvatske tenisace i poznata imena svjetskog tenisa svake godine, osim sportskih, nudi i niz raznih zabavnih, glazbenih i gourmet susreta koji se odvijaju kraj središnjeg mjesta dogadanja, stadiona Stella Maris. Sinoc je održan Umag Warm Up Party na kojem su za zagrijavanje atmosfere bile zadužene domace snage iz grada domacina i okolice.

Na pozornici kraj stadiona predstavili su se Carpe Diem, Under Construction, Mala škola rocka i Mantra, dok su za miksanje za pultom u bili zaduženi DJ Neno i DJ Jure - Duba. Koncerti su okupili mlade i turiste koji su vecer proveli uz žestoku rock i metal svirku.

Sutrašnji program donosi u 19 sati gourmet susret Naša kužina i predstavljanje TV spota Istre, live jazz uz Ante Gelo band, u 20 sati izvlacenje ATP ždrijeba, te party night uz Anu Rucner i službeni koncert otvaranja Olivera i Gibonnija. U 23 sata na repertoaru je Istra Gourmet uz degustaciju terroira i istarski dvojac Trapan & Gretic. (V. H.)


Podijeli: Facebook Twiter